Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Tagliatelle verdi
  • 150 g di rucola
  • 300 g di farina tipo 00
  • 320 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
  • 5 uova piccole
  • 25 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
  • 90 g di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ spicchio di aglio
  • 1050 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 2 cucchiaini colmi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 806.2 mg
Białko 19.1 g
Kalorie 2500.5 kJ / 597.5 kcal
Tłuszcz 23.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...