Légumes sautés

Légumes sautés

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • 1 - 2 g gousse(s) d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 150 g de côtes de bettes ou autres légumes verts, coupés en lamelles (voir conseil)
  • 1 - 2 pincée(s) de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 159.8 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 242.1 kJ / 57.9 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...