Salade de fenouil au parmesan

Salade de fenouil au parmesan

5.0 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de parmesan
  • 500 g de fenouil coupé en quatre, trognon retiré
  • 1 c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
  • 4 pincées de poivre et un peu plus pour l'assaisonnement
  • 50 g d'huile d'olive
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé
    30 g de vinaigre de fruit

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 242 kcal / 1014 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 728 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...