Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan
- 500 g de fenouil, coupé en quatre, trognon retiré
- 1 c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre et un peu plus pour l'assaisonnement
- 50 g d'huile d'olive
-
30
g de jus de citron, fraîchement pressé
lub 30 g de vinaigre de fruit
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 728 mg
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40 Min
Sel aux herbes
5 Min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 Min
Salade de fenouil au parmesan
10 Min
Salade de crudités
10 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Tartinade d’aubergines
20 Min
Sauce balsamique
10 Min
Tartare d’œufs
35 Min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.