Salade de fenouil au parmesan

Salade de fenouil au parmesan

4.9 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de parmesan
  • 500 g de fenouil coupé en quatre, trognon retiré
  • 1 c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
  • 4 pincées de poivre et un peu plus pour l'assaisonnement
  • 50 g d'huile d'olive
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé
    30 g de vinaigre de fruit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 728 mg
Białko 9 g
Kalorie 1014 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...