Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre

Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre

3.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses

Składniki

  • queijo flamengo
    150 g
  • natas
    305 g
  • cebola cortada em pedaços
    180 g
  • azeite
    45 g
  • carne de vitela picada
    750 g
  • mostarda
    1 ½ c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • alho-francês cortado em pedaços
    900 g
  • manteiga
    75 g
  • fiambre cortado em cubos
    180 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1296.9 mg
Białko 40.4 g
Kalorie 2973.5 kJ / 710.7 kcal
Tłuszcz 49.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 25.4 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...