
Urządzenia i Akcesoria
Carbonara de salsichas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços100 g
-
água1000 g
-
sal1 c. chá de
-
azeite masi 1 fio p/ envolver25 g
-
esparguete500 g
-
salsichas frescas s/ pele400 g
-
natas200 g
-
gemas de ovo4
-
limão só a raspa1
-
pimenta1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
749.4 kcal /
3135.7 kJ
Białko
29.3 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
65.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Sód
1139.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outubro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia