Alette di pollo con salsa Buffalo

Alette di pollo con salsa Buffalo

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

Salsa al formaggio
  • 75 g di maionese (vedere consigli)
  • 90 g di panna acida
  • 40 g di latte
  • 45 - 75 g di formaggio erborinato a pezzi (3 cm)
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa piccante
  • 140 g di burro a pezzi
  • 70 g di miele
  • 280 g di salsa piccante (vedere consigli)
Alette di pollo
  • 1500 g di ali di pollo
  • 15 g di farina di riso
  • 15 g di paprika dolce o affumicata
  • 10 g di sale
  • verdure miste a bastoncini (es. sedano, carote, cetrioli, ecc.), a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 559.8 kcal / 2342.3 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 43.1 g
Węglowodany 22.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 1118.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...