Urządzenia i Akcesoria
San bei ji (three cup chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chicken winglets or chicken drumettes (see Tips)700 g
-
sea salt to season2 - 3 pinches
-
ground white pepper to season2 - 3 pinches
-
garlic cloves6
-
piece fresh ginger peeled and sliced5 cm
-
dried long red chillies deseeded if preferred, to taste2 - 3
-
sesame oil40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce90 g
-
rock sugar broken into pieces ( 1-2 cm - see Tips) or white sugar35 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
cooked rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.7 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1595.9 kJ /
381.4 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Chinese-style chicken
25 min
KL Hokkien Noodles
35 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Ginger Pork
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min