Urządzenia i Akcesoria
Pesto de basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 bocaux
Składniki
-
160 g de parmesan en morceaux
-
60 g de pignons de pin
-
2 gousses d'ail (opcjonalnie)
-
160 g de feuilles de basilic frais
-
300 g d'huile d'olive
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
2270 mg
Białko
35 g
Kalorie
7782 kJ /
1860 kcal
Tłuszcz
192 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
35 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salade de carottes
15 min
Mousse au thon
5 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Salade de crudités
10 min
Crème fouettée
10 min
Risotto
30 min
Guacamole
5 min
Panure
5 min
Focaccia aux tomates
40 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Chips croustillantes et guacamole
1 godz.