Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Glaze
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2 - 3
-
dried red chilies stems removed7 - 10
-
corn starch2 tsp
-
dark brown sugar2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
2 oz black bean garlic saucefermented black bean paste2 oz
-
1 ½ oz chicken stock, low-sodiumchicken stock1 ½ oz
-
1 - 2 tbsp soy sauce, lightsoy sauce1 - 2 tbsp
-
black vinegar1 - 2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 ½ tsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)16 oz
-
peanut oil½ oz
-
bell peppers diced (½ in.)4 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)4 oz
-
carrots sliced (¼ in.)2 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish1 ½ oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699.3 mg
Białko
36.1 g
Kalorie
1987.9 kJ /
475.1 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hoisin Pork Bowl
45 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min