Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Glaze
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2 - 3
-
dried red chilies stems removed7 - 10
-
corn starch2 tsp
-
dark brown sugar2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
2 oz black bean garlic saucefermented black bean paste2 oz
-
1 ½ oz chicken stock, low-sodiumchicken stock1 ½ oz
-
1 - 2 tbsp soy sauce, lightsoy sauce1 - 2 tbsp
-
black vinegar1 - 2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 ½ tsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)16 oz
-
peanut oil½ oz
-
bell peppers diced (½ in.)4 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)4 oz
-
carrots sliced (¼ in.)2 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish1 ½ oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699.3 mg
Białko
36.1 g
Kalorie
1987.9 kJ /
475.1 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min