Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Vegan Lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
gluten-free bread stale, torn in pieces40 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
soya mince65 g
-
water50 g
-
tomato purée45 g
-
raisins (opcjonalnie)30 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried basil¾ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour180 g
-
water90 g
-
fine sea salt¼ tsp
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk380 g
-
cornflour25 g
-
olive oil5 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594.8 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1687.7 kJ /
403.4 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min