Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Vegan Lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
gluten-free bread stale, torn in pieces40 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic clove1
-
onions quartered100 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
soya mince65 g
-
water50 g
-
tomato purée45 g
-
raisins (opcjonalnie)30 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried basil¾ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour180 g
-
water90 g
-
fine sea salt¼ tsp
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk380 g
-
cornflour25 g
-
olive oil5 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594.8 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1687.7 kJ /
403.4 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Vegan custard
15 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min