Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
beetroot small, peeled (see tips)150 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)130 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces130 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
544.9 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
997.8 kJ /
238.5 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Avocado and Basil Dressing
10 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Demo Recipe - Isaac
1 godz.
Plum Clafoutis (TM6)
1 godz. 15 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Bulgur Wheat
35 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Turmeric wellness shot
5 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min