Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
beetroot small, peeled (see tips)150 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)130 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces130 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
544.9 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
997.8 kJ /
238.5 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Berry Foam
10 min