Beetroot Carpaccio

Beetroot Carpaccio

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • beetroot small, peeled (see tips)
    150 g
  • courgettes cut in pieces (5 cm long)
    130 g
  • fresh mozzarella drained, cut in pieces
    130 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • coarse salt flakes or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 544.9 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 997.8 kJ / 238.5 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...