Cremet champignonsuppe

Cremet champignonsuppe

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portioner

Składniki

  • champignon, frisk skåret i halve
    200 g
  • vand
    250 - 300 g
  • mælk
    100 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
    ½
    ½ teske med top grøntsagsbouillon
  • hvedemel
    25 g
  • salt
    1 - 2 knivspids
  • fløde
    25 g
  • persille, frisk kun bladene
    2 kviste
  • flødeost (opcjonalnie)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 141.5 kcal / 592.1 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 15.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 328.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie