
Urządzenia i Akcesoria
Cremet champignonsuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portioner
Składniki
-
champignon, frisk skåret i halve200 g
-
vand250 - 300 g
-
mælk100 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)½
-
hvedemel25 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
fløde25 g
-
persille, frisk kun bladene2 kviste
-
flødeost (opcjonalnie)20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
141.5 kcal /
592.1 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
15.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
328.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
35 min
Brak ocen
Brak ocen
30 min