Urządzenia i Akcesoria
Suppe med blomkål og kikærter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
Søde kartofler og rødbeder
-
søde kartofler skåret i tynde skiver70 g
-
rødbeder skåret i tynde skiver70 g
-
olivenolie til at dryppe med
-
havsalt, flager til at smage til med
Suppe
-
skalotteløg (ca. 30 g), halveret1
-
fed hvidløg1
-
olivenolie30 g
-
blomkål skåret i buketter400 g
-
hvide kikærter, dåse drænet240 g
-
salt1 tsk
-
grøntsagsbouillon600 g
-
hvid peber, stødt1 knivspids
-
blandede frø til pynt2 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1 mg
Białko
15 g
Kalorie
1460 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
November
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen
Kyllingelaksa
30 min
Svampesuppe med vilde ris
Brak ocen