Urządzenia i Akcesoria
Chicken porridge with century egg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portion
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut into pieces (4-5 cm)100 g
-
light soy sauce5 g
-
sesame oil, toasted adjust to taste½ - 1 tsp
-
rice rinsed and drained100 g
-
water940 g
-
century egg washed (see tips)1
-
salted duck egg cooked, shell removed and cut into cubes1
-
1 tsp chicken stock powderchicken stock paste (see tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh root ginger finely shredded5 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish1 sprigs
-
spring onion finely chopped, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 portion
Białko
45 g
Kalorie
2925 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Fried Beehoon
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chicken Porridge
35 min