Urządzenia i Akcesoria
Chicken porridge with century egg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portion
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut into pieces (4-5 cm)100 g
-
light soy sauce5 g
-
sesame oil, toasted adjust to taste½ - 1 tsp
-
rice rinsed and drained100 g
-
water940 g
-
century egg washed (see tips)1
-
salted duck egg cooked, shell removed and cut into cubes1
-
1 tsp chicken stock powderchicken stock paste (see tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh root ginger finely shredded5 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish1 sprigs
-
spring onion finely chopped, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 portion
Białko
45 g
Kalorie
2925 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Fried Beehoon
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Chicken Porridge
35 min