Homemade Pandan Kaya
TM6

Homemade Pandan Kaya

4.4 (99 ocen)

Składniki

  • 15 - 20 pandan leaves, drained, wiped it dry and cut in 10 cm length (see tips)
  • 150 g caster sugar
  • 150 g eggs (approx. 3 medium-sized eggs), room temperature (see tips)
  • 180 g thick coconut cream, room temperature (see tips)

Wartości odżywcze
na 1 jar
Kalorie
2945 kJ / 702 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
123 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
0 g
Sód
140 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy