
Urządzenia i Akcesoria
Homemade Pandan Kaya
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
2 jars
Składniki
-
pandan leaves drained, wiped it dry and cut in 10 cm length (see tips)15 - 20
-
caster sugar150 g
-
eggs (approx. 3 medium-sized eggs), room temperature (see tips)150 g
-
thick coconut cream room temperature (see tips)180 g
Wartości odżywcze na 1 jar
Kalorie
702 kcal /
2945 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
123 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
140 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min
Shallot Oil
25 min
Homemade Soy Milk
35 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min