Homemade Pandan Kaya

Homemade Pandan Kaya

4.4 108 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
2 jars

Składniki

  • pandan leaves drained, wiped it dry and cut in 10 cm length (see tips)
    15 - 20
  • caster sugar
    150 g
  • eggs (approx. 3 medium-sized eggs), room temperature (see tips)
    150 g
  • thick coconut cream room temperature (see tips)
    180 g

Wartości odżywcze na 1 jar

Kalorie 702 kcal / 2945 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 123 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Sód 140 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...