
Urządzenia i Akcesoria
Homemade Fish Ball Soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
mackerel fish fillets cut in pieces500 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)100 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
water800 g
-
coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
100 kcal /
418 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Shallot Oil
25 min
Homemade Soy Milk
35 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min