Urządzenia i Akcesoria
Homemade Fish Ball Soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
mackerel fish fillets cut in pieces500 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)100 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
water800 g
-
coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Shallot Oil
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Fried Beehoon
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chicken Porridge
35 min