Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and ricotta involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
eggplants trimmed, cut lengthways into slices1 - 2
-
sea salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
mozzarella cut into pieces75 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
extra virgin olive oil to drizzle3 tbsp
-
smooth ricotta cheese250 g
-
egg1
-
ground black pepper to season
-
tomato passata200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1849.7 mg
Białko
33 g
Kalorie
3023.3 kJ /
722.6 kcal
Tłuszcz
48.5 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
45.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Curried chicken salad wraps
50 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min