Urządzenia i Akcesoria
高麗菜豬肉水餃
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
40 個
Składniki
-
高麗菜 切塊(約2公分)500 克
-
薑 切塊(約2公分)15 克
-
米酒20 克
-
水30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
醬油1 ½ 茶匙
-
豬絞肉400 克
-
純芝麻油25 克
-
蔥 切蔥花25 克
-
水餃皮40 張
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
2.7 g
Kalorie
234.1 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
6.3 g