紅油抄手
TM5 TM31 TM6

紅油抄手

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 5 克 薑, 切末
  • 180 克 豬絞肉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 黑胡椒粉
  • 1 ½ 茶匙 香油, 可多備一些
  • 3 茶匙 醬油
  • 20 張 餛飩皮
  • 1500 克 水
  • 2 茶匙 米醋
  • 1 - 2 茶匙 紅辣椒油
  • 1 枝 蔥, 切蔥花
  • 30 克 榨菜, 切絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
899 kJ / 214 kcal
Białko
13.246 g
Węglowodany
24.911 g
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.983 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy