
Urządzenia i Akcesoria
紅油抄手
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
薑 切末5 克
-
豬絞肉180 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
香油 可多備一些1 ½ 茶匙
-
醬油3 茶匙
-
餛飩皮20 張
-
水1500 克
-
米醋2 茶匙
-
紅辣椒油1 - 2 茶匙
-
蔥 切蔥花1 枝
-
榨菜 切絲30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
214 kcal /
899 kJ
Białko
13.246 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
24.911 g
Błonnik
0.983 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan