紅油抄手

紅油抄手

4.2 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 切末
    5 克
  • 豬絞肉
    180 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 香油 可多備一些
    1 ½ 茶匙
  • 醬油
    3 茶匙
  • 餛飩皮
    20 張
  • 1500 克
  • 米醋
    2 茶匙
  • 紅辣椒油
    1 - 2 茶匙
  • 切蔥花
    1 枝
  • 榨菜 切絲
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 214 kcal / 899 kJ
Białko 13.246 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 24.911 g
Błonnik 0.983 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...