Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
水餃皮
- 200 克 中筋麵粉
- 100 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 中筋麵粉 ,少許,撒粉用
煮新鮮水餃
- 1800 克 水
- 10 克 油
煮冷凍水餃
- 1800 克 水
- 10 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 100 kJ / 23.9 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.1 g