鮮肉包子

鮮肉包子

4.6 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
12 個

Składniki

麵皮
  • 多備一些刷油用
    1 茶匙
  • 250 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 中筋麵粉
    500 克
  • 1 茶匙
內餡
  • 切段(約3公分)
    4 根
  • 豬絞肉
    400 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 五香粉
    1 小撮
  • 香油
    2 大匙
組合
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 212 kcal / 889 kJ
Białko 8.111 g
Tłuszcz 4.044 g
Węglowodany 35.068 g
Błonnik 1.369 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...