
Urządzenia i Akcesoria
鮮肉包子
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
12 個
Składniki
麵皮
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
水250 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖1 大匙
-
中筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
內餡
-
蔥 切段(約3公分)4 根
-
豬絞肉400 克
-
醬油2 大匙
-
米酒½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖10 克
-
五香粉1 小撮
-
香油2 大匙
組合
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
212 kcal /
889 kJ
Białko
8.111 g
Tłuszcz
4.044 g
Węglowodany
35.068 g
Błonnik
1.369 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan