蘿蔔糕

蘿蔔糕

Brak ocen
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 4 godz.
4 人份

Składniki

  • 2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 白蘿蔔 ,去皮,切絲
    670 克
  • 在來米 ,浸泡2小時以上,瀝乾
    200 克
  • 1200 克
  • ,少許,抹油用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 276 kcal / 1156 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 49.5 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...