
Urządzenia i Akcesoria
滷豆干
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
八角7 顆
-
甘草1 片
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
油100 克
-
冰糖140 克
-
醬油160 克
-
豆干1000 克
-
米酒5 克
-
烏醋20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
531 kcal /
2224 kJ
Białko
31.2 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan