燕麥豆漿

燕麥豆漿

4.9 56 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 1800 克
  • 乾燥黃豆 ,以清水浸泡4小時,(瀝乾水份後約重200-220克)
    100 克
  • 即溶燕麥
    40 克
  • 冰糖粉 ,依個人口味調整
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 180 kcal / 755 kJ
Białko 9.82 g
Tłuszcz 3.95 g
Węglowodany 28.25 g
Błonnik 4.84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...