燕麥豆漿

4.9 60 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 1800 克
  • 乾燥黃豆 以清水浸泡4小時,(瀝乾水份後約重200-220克)
    100 克
  • 即溶燕麥
    40 克
  • 冰糖粉 依個人口味調整
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.82 g
Kalorie 755 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 3.95 g
Błonnik 4.84 g
Węglowodany 28.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...