Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
strong white bread flour250 g
-
sugar (optional)½ tsp
-
10 g fresh yeastdried instant yeast¾ tsp
-
olive oil15 g
-
water warm, plus extra for sprinkling180 g
-
fine sea salt½ tsp
-
cherry tomatoes halved15
-
fresh rosemary leaves chopped1 Tbsp
-
coarse sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354.9 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Let's Mix Again!
15 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Thermomix® Sensor: Getting Started
21 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Welcome Collection
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 godz. 10 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min
Brioche
8 godz.
Rum Babas
3 godz. 45 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Bagels
1 godz. 20 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min