
Urządzenia i Akcesoria
Baguettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
30 slices
Składniki
-
water plus 100 g very hot water for baking330 g
-
dried instant yeast (4 g)1 tsp
-
oil for greasing
-
strong white bread flour plus extraw for dusting500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
604 kcal /
2531 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
122 g
Błonnik
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 godz. 25 min
Focaccia
3 godz.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pizza Dough
1 godz.
Milk Bread
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2 godz.
Brioche
5 godz.
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min