
Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 slices
Składniki
-
milk20 g
-
fresh yeast crumbled,20 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing170 g
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
200 kcal /
669 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Profiteroles
2 godz. 15 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Focaccia
3 godz.
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Choux pastry
2 godz.
Rustic bread
2 godz.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Quick puff pastry
2 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Brioche
5 godz.
Baguette
3 godz. 45 min