Urządzenia i Akcesoria
Pizza Marinara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
3 portions
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour plus extra for flouring400 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes300 g
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.6 g
Kalorie
2760 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
105.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Pierogi with Meat
1 Std.
Cheesy Crust Pizza
2 Std. 20 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Apple Rose Tart
1 Std. 40 Min
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min
Seafood Pizza
2 Std. 45 Min
Four Cheese Pizza
2 Std. 35 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min