
Urządzenia i Akcesoria
Pizza Marinara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
3 portions
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour plus extra for flouring400 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes300 g
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
dried oregano1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
660 kcal /
2760 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
105.6 g
Błonnik
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizza
11 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia