Salade de pâtes

Salade de pâtes

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 3 c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 85 g de pâtes, sèches, type cornettes
  • 70 g d'Appenzeller coupé en morceaux (3 cm)
  • 40 g de cornichons coupés en deux
  • 50 g de jambon, cuit, en dés
  • 70 g de tomates-cerises coupées en deux
  • 60 g de yogourt nature
  • 20 g de mayonnaise
  • 1 c. à café de moutarde
  • 1 c. à soupe d'huile de colza
  • ½ - 1 c. à soupe vinaigre de cidre
  • 1 - 2 pincée(s) de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 4529.7 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 2072.4 kJ / 495.3 kcal
Tłuszcz 29.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 36.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...