Parmesan Risotto (TM6/7)

4.8 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cubed (½ in.)
    1 oz
  • onion quartered
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided
    1 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    5 oz
  • dry white wine
    1 oz
  • water
    12 ½ oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 tsp stock paste, beef or vegetable
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 649.6 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 2088.5 kJ / 499.2 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 10.9 g
Węglowodany 59.7 g

Może spodoba Ci się również...