Urządzenia i Akcesoria
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387 mg
Białko
3 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Curry Soup
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Green Bean Gremolata
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Chopped Asian Salad
20 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min