Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
TM6

Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

4.7 (117 ocen)

Składniki

  • 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
  • 7 oz yellow onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt
  • ground black pepper, to taste
    lub white pepper, to taste
  • 28 oz vegetable stock
  • 1 - 2 oz maple syrup
  • 18 dried sage leaves
  • 3 oz pine nuts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1213 kJ / 290 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
3 g
Sód
387 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy