絞肉

絞肉

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
450 克

Składniki

  • 肉類,去筋、去骨 ,切塊(約3公分),放入冰箱冷凍30-60分鐘
    450 克

Wartości odżywcze na 450 克

Kalorie 589.7 kcal / 2467.2 kJ
Białko 98 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 0.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Sód 358.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...