
Urządzenia i Akcesoria
橙汁薑味鴨胸佐馬鈴薯泥
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
紅蔥頭40 克
-
蒜頭1 粒
-
老薑 ,去皮、切片(約0.2公分)20 克
-
苦橙醬60 克
-
新鮮百里香 ,只取葉子1 小撮
-
橄欖油20 克
-
義大利黑醋20 克
-
波特酒50 克
-
水550 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
去皮鴨胸肉 (每片約150-200克) (詳見要訣)2 片
-
馬鈴薯 ,去皮、切小塊(約1公分)350 克
-
甜紅椒粉½ 茶匙
-
奶油30 克
-
牛奶120 克
-
新鮮四季豆 ,捏去頭尾、去筋120 - 150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
750 kcal /
3136 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan