Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 日本大蔥 ,切塊(約2公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約1.5公分)
- 20 克 奶油
- 200 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)
- 200 克 牛奶
- 200 克 水
- 50 克 義大利通心麵 (約8-10分鐘烹煮時間)
- 1 大匙 帕瑪森起士粉
- ½ 茶匙 鹽
- 100 克 菠菜 ,切段(約3公分)
- 50 克 鮮奶油
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 肉荳蔻粉
- 50 克 切達乳酪 ,磨碎
- 30 克 莫札瑞拉乳酪 ,磨碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1188.2 kJ / 284.2 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Błonnik
- 5 g