Urządzenia i Akcesoria
Confiture d'abricots
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz.
6 bocaux
Składniki
-
1250 g d'abricots frais coupés en quatre ou en huit (réserver 5-6 noyaux)
-
750 g de sucre à confiture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
189.6 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
2468.6 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
145.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture de poires
6h
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture figue-romarin
50min
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture de figues
1h 30min