Confiture d'abricots

4.6 11 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz.
6 bocaux

Składniki

  • 1250 g d'abricots frais coupés en quatre ou en huit (réserver 5-6 noyaux)
  • 750 g de sucre à confiture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 189.6 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 2468.6 kJ / 590 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 145.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...