Urządzenia i Akcesoria
Confiture d'abricots
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz.
6 bocaux
Składniki
-
1250 g d'abricots frais coupés en quatre ou en huit (réserver 5-6 noyaux)
-
750 g de sucre à confiture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
189.6 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
2468.6 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
145.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture melon-anis
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.