Confiture figue-romarin

Confiture figue-romarin

4.8 141 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 bocaux

Składniki

  • de sucre à confiture
    250 g
  • de cassonade
    250 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de figues fraîches lavées, séchées et coupées en quatre
    1000 g
  • de romarin frais effeuillées
    2 branches

Wartości odżywcze na 30 g

Kalorie 77 kcal / 324 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...