Urządzenia i Akcesoria
Confiture de prunes à l'armagnac
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
1480 g
Składniki
-
1000 g de prunes jaunes, dénoyautées et coupées en quatre
-
500 g de sucre en poudre
-
30 g de jus de citron (1-2 citrons)
-
2 c. à soupe d'armagnac
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.5 g
Kalorie
746.1 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confitures de fruits
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de fruits rouges
1 godz.
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de fruits rouges au prosecco
35 min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.