Cheesecake ai lamponi

Cheesecake ai lamponi

4.3 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
15 fette

Składniki

  • 1 limone preferibilmente biologico, il succo e la scorza
  • 190 g di zucchero
  • 380 g di biscotti tipo frollini
  • 150 g di burro molto morbido a pezzi
  • 470 g di panna (30-40% di grassi) fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
  • 560 g di formaggio fresco spalmabile
  • 360 g di lamponi
  • 12 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda
  • 4 cucchiai di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 298.4 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 1933.9 kJ / 462.2 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...