Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base della cheesecake
- 250 g di biscotti secchi
- 125 g di burro
Crema
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
Ganache al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2870 kJ / 686 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 48.4 g
- Tłuszcz
- 51.7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Cheesecake cioccolato e caffè
2 Std. 40 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1小时
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1 godz. 5 min
Tiramisù al pandoro
4u.
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min