Cheesecake mascarpone e cioccolato

Cheesecake mascarpone e cioccolato

3.6 306 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Base della cheesecake
  • 250 g di biscotti secchi
  • 125 g di burro
Crema
  • 100 g di zucchero
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di mascarpone
Ganache al cioccolato
  • 300 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.8 g
Kalorie 2870 kJ / 686 kcal
Tłuszcz 51.7 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 48.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...