Cheesecake al cocco

Cheesecake al cocco

4.5 127 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • 200 g di biscotti tipo frollini
  • 80 g di burro a pezzi
  • 120 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 70 g di cocco disidratato grattugiato
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 15 g di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda
  • 2 cucchiai di brandy

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 279.1 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 2112.1 kJ / 504.8 kcal
Tłuszcz 40.1 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Węglowodany 30.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...