炒青江菜

炒青江菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    5 克
  • 蔬菜油 (如:葵花油)
    10 克
  • 青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)
    150 克
  • 1 - 2 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 159.8 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 242.1 kJ / 57.9 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...