Urządzenia i Akcesoria
炒青江菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭5 克
-
蔬菜油 (如:葵花油)10 克
-
青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)150 克
-
鹽1 - 2 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
159.8 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
242.1 kJ /
57.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan