Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 黑麻油
- 15 克 薑 ,切絲
- 200 克 紅鳳菜 ,切段(約5公分)
- 10 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 283 kJ / 67.7 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4144.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 186.3 mg