
Urządzenia i Akcesoria
絞肉蒸黃帝豆
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
豆豉2 大匙
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
豬絞肉100 克
-
蘑菇 切片150 克
-
冷凍皇帝豆300 克
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
209 kcal /
876 kJ
Białko
17.591 g
Tłuszcz
7.963 g
Węglowodany
17.479 g
Błonnik
5.468 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan