絞肉蒸黃帝豆

絞肉蒸黃帝豆

3.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 20 克
  • 豆豉
    2 大匙
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 蘑菇 切片
    150 克
  • 冷凍皇帝豆
    300 克
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 209 kcal / 876 kJ
Białko 17.591 g
Tłuszcz 7.963 g
Węglowodany 17.479 g
Błonnik 5.468 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...