Urządzenia i Akcesoria
Surówka z pora
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje
Składniki
-
500 g wody
-
1 jajko
-
65 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
-
65 g pora tylko biała część, pokrojonego w 1 mm plastry
-
90 g kukurydzy, konserwowej odsączonej z zalewy
-
1 łyżka majonezu
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
173 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
668.9 kJ /
159.9 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z kalarepy i rzodkiewki
10 min
Surówka z marchewki z jabłkiem
5 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Wiosenna surówka
15 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min
Surówka z marchewki z chrzanem
5 min
Surówka z mieszanych warzyw
10 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z kalarepy i marchewki
10 min