Pesto di rucola

Pesto di rucola

5.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 65 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
  • 65 g di pinoli sgusciati
    65 g di nocciole, spellate
  • 130 g di rucola pulita
  • 160 g di olio extravergine di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 144.4 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 1121.4 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 27.6 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...