Pesto di pistacchi

Pesto di pistacchi

4.6 140 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di pistacchi sgusciati
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ¼ di spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 845.9 mg
Białko 54.8 g
Kalorie 10617.1 kJ / 2537.6 kcal
Tłuszcz 243.2 g
Błonnik 18.9 g
Tłuszcz nasycony 41.4 g
Węglowodany 51.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...