Urządzenia i Akcesoria
Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
water14 oz
-
large eggs organic, pasture-raised3
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and sliced½ in.
-
red onions in pieces2 ½ oz
-
avocado oil1 tbsp
-
fresh shiitake mushrooms sliced2 ½ oz
-
beef broth low sodium40 oz
-
white miso paste1 oz
-
toasted sesame oil¾ tsp
-
tamari sauce low sodium1 tbsp
-
¾ tsp Srirachasambal oelek¾ tsp
-
shirataki noodles e.g. Pasta Zero by Nasoya, drained (see Tip)10 oz
-
mixed fresh herbs to serve
-
fresh chilies sliced to serve
-
salt to taste
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1562.1 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1050.6 kJ /
251.1 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Miso Soup
30 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Quick Beef Pho
45 min
Chicken Pad Thai
45 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Bibimbap
55 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min