Urządzenia i Akcesoria
Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
water14 oz
-
large eggs organic, pasture-raised3
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and sliced½ in.
-
red onions in pieces2 ½ oz
-
avocado oil1 tbsp
-
fresh shiitake mushrooms sliced2 ½ oz
-
beef broth low sodium40 oz
-
white miso paste1 oz
-
toasted sesame oil¾ tsp
-
tamari sauce low sodium1 tbsp
-
¾ tsp Srirachasambal oelek¾ tsp
-
shirataki noodles e.g. Pasta Zero by Nasoya, drained (see Tip)10 oz
-
mixed fresh herbs to serve
-
fresh chilies sliced to serve
-
salt to taste
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1562.1 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1050.6 kJ /
251.1 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Japchae
45 dk
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1sa
Kimchi Risotto
35 dk
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1sa
Shrimp Scampi
40 dk
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14sa 10 dk
Vegan Cashew Sauté
35 dk
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 dk
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1sa 15 dk
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1sa 5 dk
Asian Chicken Noodle Soup
1sa 35 dk
Tofu Ramen Bowl
55 dk