Carne de porco à alentejana

Carne de porco à alentejana

2.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 doses

Składniki

  • amêijoas
    340 g
  • Água q.b. p/ demolhar
  • sal
    ½ c. chá de
  • alho
    1 dente de
  • lombo de porco cortado em cubos
    340 g
  • massa de pimentão
    20 g
  • banha
    25 g
  • azeite
    15 g
  • folha de louro
    1
  • limão só o sumo
    ½

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 679.3 kcal / 2841.9 kJ
Białko 59.3 g
Tłuszcz 43.1 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Sód 1872.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...