Urządzenia i Akcesoria
Carne de porco à alentejana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 doses
Składniki
-
amêijoas670 g
-
Água q.b. p/ demolhar
-
sal2 c. chá de
-
dentes de alho3
-
lombo de porco cortado em cubos670 g
-
massa de pimentão40 g
-
banha45 g
-
azeite35 g
-
folha de louro1
-
limão só o sumo½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
2437.9 mg
Białko
58.4 g
Kalorie
2805.2 kJ /
670.5 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz malandro de entrecosto
1 godz.
Moelas
7 godz.
Frango com molho de leitão
1 godz.
Bacalhau à Gomes Sá
1 godz. 30 min
Bifinhos rápidos
25 min
Bifes de cebolada
40 min
Bacalhau à Brás
25 min
Rancho
2 godz. 45 min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 godz.
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min