Urządzenia i Akcesoria
Pipis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
miúdos de frango1000 g
-
Água q.b. p/ lavar
-
Vinagre q.b. p/ lavar
-
cebola cortada em pedaços300 g
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
vinho branco100 g
-
colorau1 c. sopa de
-
folha de louro1
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
piripíri1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
36 g
Kalorie
0 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feijoca com entrecosto
1 godz.
Ensopado de cabrito
40 min
Favas guisadas
50 min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Moelas
7 godz.
Ensopado de Borrego
3 godz.
Feijoada de chocos
40 min
Ensopado de borrego
1 godz.
Orelha de porco de coentrada
1 godz.
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min
Bochechas de porco
9 godz. 10 min
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min